Aplikasi Share Post Blog Ke Media Sosial Bermasalah

Assalamualaikum wbt..



Aplikasi Share Post Blog Ke Media Sosial Bermasalah  |  Hadoiii masalah datang lagi... Aplikasi yang aku guna untuk share post blog aku secara automatik ke media sosial bermasalah.. Apa harus aku buat ni..?? Dah buntu rasanya... 


Nampak tak tu yang keluar coding tu.. Adehh.. Apa harus aku buat... Korang ada cara penyelesaian tak?? Aplikasi yang aku guna tu adalah https://dlvr.it/ ... Baru hari ni jadi, tataw apa masalahnya... 


7 comments on "Aplikasi Share Post Blog Ke Media Sosial Bermasalah"
  1. xguna aplikasi tu...adeh..bermasalah pulak kan kalau dah jadi macam ni...harap2 nanti adalah jalan penyelesaiannya tu lea

    ReplyDelete
  2. Alaaaa lea.. siqah tak tahu nak tolong camne. Hope lea boleh settlekan problem ni cepat.

    ReplyDelete
  3. Unni pun tak tau mcmn nk tlg.. tlg doakn je la,moga mslh settle..hihihi

    ReplyDelete
  4. susah hati betul klu jadi macam ni..maaf cant help you sis..ku pun tak reti sgt..

    ReplyDelete
  5. kalo share tanpa guna aplikasi jadi cmner? kalao ok means aplikasi tu ler ada problem kalo tak ada la tu masalah lainnye tu..

    ReplyDelete
  6. busyra tak pernah guna aplikasi ni. tak tau pulak,

    ReplyDelete
  7. Sha tak gunalah Lea..
    Xle nak membantu.. huhuhu

    ReplyDelete