Aku Yang Terlalu Busy..!!

Assalamualaikum wbt


Aku Yang Terlalu Busy..!!  | Minggu yang terlalu bizi untuk aku.. Pelbagai bende nak kena hadap.. Rasa tak cukup kaki tangan kengkadang.. Tak cukup masa pown iya juga... Di tambah pula hari, di hari permulaan gaji ni.. Hadoii lagi banyak bende nak kena fikir dan settlekan.. 

Ehhh panjang pulak aku mengeluh ye.. Bukan nak mengeluh kosong, tetapi saje nak luah perasaan kat sini... Haha.. Buat kengkawan blogger yang kenal diri ini, aku harap jangan berkecik hati ye kalau aku tak punya kesempatan untuk melepak dekat laman rumah korang sebab korang sangat setia datang jengok laman aku ni.. Hehe.. Thankz sangat-sangat..

Esok pown tataw lagi punya kesempatan tak untuk jengok blog aku ni.. Esok hari panjang yang sangat sibuk dengan urusan keluarga... Kesana kemari menguruskan hal keluarga pula..

Minggu hadapan juga merupakan hari bizi sedunia aku.. Haha.. Gile dah macam PM dah bizi aku ni.. Tahap naga bizi nye.. Bila nye aku tak bizi ni?? Adehh.. Time tak bizi time tidooo.. Wahahaha..

Ok lah.. tu jerk la aku nak menceceh kat sini dan meluahkan apa yang terbuku dalam hati ni.. Cewahh Gitu sekali yek.. Cam sengsara sangat jerk gayanya.. Ada yang sudi mereview blog aku ni, aku ucapkan bebanyak terima kasih.. Kengkadang tak sangka, aku terjun dalam dunia blogging ni tetiba dapat pulak perhatian daripada blogger-blogger yang sentiasa sokong aku.. Thankz uolls.. Moga korang terus maju dalam dunia blogging.. Aminn...

6 comments on "Aku Yang Terlalu Busy..!!"
  1. Wah, kebizian melanda. 😄 Semoga diberi kekuatan dan kesihatan untuk selesaikan urusan sis leaazleeya 😍

    ReplyDelete
  2. Macam sama je kesibukan kita.. Sha pun agak kelam kabut minggu nie.. hehehe

    ReplyDelete
  3. take your time lea :D selamat ber buzy.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. kalau terlalu busy mmg tak smpat nak jengah blog kan kak lea. takpe nnti kalau dah okay update okay. hehe..

    ReplyDelete
  5. sies weiii ! mek ponnn --' tk nyempat nk blogwalking...

    ReplyDelete