5 Cara Awal Bagi Wanita Untuk Belajar Menutup Aurat

Assalamualaikum wbt..

5 Cara Awal Bagi Wanita Untuk Belajar Menutup Aurat  |  Pagi ni tergerak hati nak kongsikan dengan korang tentang bagaimana cara awal bagi wanita-wanita belajar untuk menutup aurat.. Kirenya macam langkah permulaan la bagi mereka yang nak belajar menutup aurat.. Step by step.. Baru istiqamah.. Moga ianya dapat membantu korang dan juga aku.. Aku pown masih dalam pembelajaran.. Moga aku pown istiqamah.. Doakan aku juga ye.. Hehe.. Kalau ada salah dalam mana-mana perkongsian aku, silalah tegur secara berhemah ye.. Jom tengok apakah cara-caranya... 







Aku dapat info ni dari google.. Credit kepada yang melukis 'komik indah' ini.. Semoga dengan perkongsian ini, beliau juga mendapat kebaikan daripadanya.. :)


6 comments on "5 Cara Awal Bagi Wanita Untuk Belajar Menutup Aurat"
  1. sgt berguna utk dikongsi dgn anak2 saya.. thanks

    ReplyDelete
  2. Nice sharing kak Lea.

    done follow yang ke 443

    ReplyDelete
  3. langkah yg perlu jugak untuk orang dah pakai tdung ni. kadang pkai tdung tp yg lain trgdai jugak. alamkkk --'

    ReplyDelete