3-Days Header Giveaway by Mellya

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

3-Days Header Giveaway by Mellya  |  Semangat untuk join Giveaway masih tersisa.. So, malam ni nak join short header giveaway by Blogger Miss Crayola ni.. Mane tau kowt-kowt dapat menang header pulak kali ni yek.. Kalau tak menang pown sekurang-kurangnya dapat support geng-geng blogger punye segmen @ giveaway.. Tak gitu??

Adik Fhatin Amelia kite ni mencari 3 orang peserta bertuah untuk memenangi 2 header designnya sendiri.. Bestkan.. Dah la artwork designnya cantik-cantik dan pandai main dengan warna.. Hakak suka sangattttttt!! hehe

Okeh, pemilihan pemenang macam biasa dengan menggunakan khidmat random.org ... Dan paling penting bila nak join GA ni, adalah syarat yang ditetapkan itu harus dilihat.. So, syaratnya sangatlah mudah ye.. Hanya follow blog dan instagram beliau aje.. Semudah mengunyah kacang.. Ahakz..

So, tak payah nak tersipu-sipu celah PC tu, jomlah join reramai.. Peace..!!


Tarikh Tamat
06 November 2016



10 comments on "3-Days Header Giveaway by Mellya"
  1. Singgah dari GA yang sama. Good luck dear (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  2. thanks sis sudi join 😍 terharu nyaa baca entry hehe Good luck taw!
    SENARAI PESERTA : https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/peserta-3-days-header-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA sama.
    all the best :)


    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2016/11/3-days-header-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  4. Salam..Hai dear..sis singgah daro segmen yg sama..Good luck ya..http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/3-days-header-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  5. Lea.....
    Tahniah!!! menang kat sini..
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/keputusan-3-days-header-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis!!! Pemenang bertuah lagiiii yeyeyeyey

    ReplyDelete