Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Rebut Peluang Dapatkan Novel Suri Hati Mr. Pilot Dari Cik Akak  |  Tetiba mata terbuka luas bila nampak Giveaway by Blogger Cik Akak ni... Hadiahnya merupakan sebuah novel hot "Suri Hati Mr. Pilot" yang mana drama adaptasi dari novel ni sedang di tayangkan kini di Astro Ria.. Hehe.. Aku sememangnya "hantu novel" dengan senang hatinya join GA ni.. Haha.. Mana la tau kowt-kowt ada peluang untuk menang novel yang ohsem ni kan..

Cik Akak ada menanyakan satu soklan ni,

Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot ni???

Haaa ni jawapan aku :-

Aku nak sangat novel Suri Hati Mr. Pilot ni adalah kerana memang aku nak sangat baca novel ni memandangkan drama adaptasinya tengah bersiaran dan tengah hangat diperkatakan kini.. Nak jugalah aku tau sama ada drama lagi best ke atau novel lagi syiokk jalan ceritanya.. Hehe.. Jumaat baru ni aku ada mencari novel ni di kedai Buku Popular tetapi malangnya novel ni masih tiada dijual di sana.. Tataw la sama ada belum dijual atau dah sold out.. Huhu.. 

Dah kebetulan nampak Cik Akak buat GA ni, bolehlah aku mencuba nasib.. Mana tau kowt-kowt menang, tak yah dah la aku susah-susah untuk dapatkan novel ni nanti.. Hehe.. TQ Cik Akak kerana memahami hati ini.. Cewahhhh.. Hahaha..

Jom korang kita rebut sama-sama novel ni.. Kalau ada rezeki korang, korang la dapat.. Kalau rezeki berpihak pada aku, kirenya aku lah dapat.. Haaaa gitu... Jom join reramai..

Tarikh Tutup
19 Oktober 2016

4 comments

  1. dah tamat...senarai peserta cik akak dah up...terima kasih sudi support entri simple cik akak...Pemenang cik akak up entri sekejap lagi..mohon alert ye

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/10/tamat-rebut-peluang-dapatkan-novel-suri.html

    ReplyDelete
  2. good luck sis :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Senarai Pemenang dah naik entri....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/10/pemenang-rebut-peluang-dapatkan-novel.html

    semak...

    ReplyDelete