Namecard Lea Azleeya by Pixajoy

Assalamualaikum wbt...

Namecard Lea Azleeya by Pixajoy  |  Hi korang!! Nampak takkkk hakak dah ada namecard sendiri... Kemain lagik ye, dah ada namecard bagai aku ni.. Padahal masih baru kowt dalam dunia berblogging bagai ni... Tetiba dah tempah namecard pulak.. Nak kasi kat sapa tataw la tu.. Haha..

Sebenarnya ceritanya bermula camni, ada la sahabat aku sorang ni Blogger Sha Mohamed info dekat aku yang dia buat namecard free.. Wahh terus teruja badak aku.. FREE kowt.. Sape tamau kan.. Hasil dari soal siasat aku, rupanya Sha buat kad nama tu dekat Pixajoy... Tengah ada promosi katanya.. 100 keping namecard yang berharga RM35 hanya dikenakan cas untuk postage aje.. Gile ko tamo buat.. Harus la buat walaupown blog masih baru dan agak suam-suam kaki jerk.. hehe..

Inilah rupa namecard aku yang dah siap dicetak... Ok tak?? Bagi aku, aku sangatlah berpuas hati dengan design aku sendiri ni dan kualiti kad Pixajoy ni.. Servis pown selaju kapal terbang.. Hiks.. Aku pilih kad jenis yang licin dan bukan yang jenis matte.. Hehe.. 


Tu diaaaa penglihatan jarak dekat.. Ngeee.. Okeh, sekarang ni masih ada ye untuk offer free 100 keping kad tu di Pixajoy.. Sape-sape nak buat boleh la ke laman web Pixajoy sekarang sebelum tamat tempoh promo tersebut...




Banyak lagik sebenarnynya offer yang ada.. Bukan takat namecard aje... Kalau korang nak buat photo book pown boleh tau.. Juga ada offer untuk photo book.. Aku dok usha templete photo book dah ni.. Rasa cam nak buat jerk satu untuk family.. Ahakz.. 

Pape pown, aku nak ucap terima kasih bebanyak pada sahabat aku kerana meng-info kan aku tentang offer yang terlebih ohsem ni.. Thankz Sha Mohamed... Sayang kamo ketat-katat.. Muaxxx cikedd bak kata Ayda Jebat.. Haha..


Untuk maklumat lanjut tentang PIXAJOY, sila layari :-




"Awesome Photo Books For Your Epic Memories"





11 comments

  1. Wah kad free nak bagi kat sape la tu kad banyak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah bagi kepada yang sudi menerima.. ekekeke

      Delete
  2. Cantik name card. Deals di Pixajoy memang best2 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah kan.. Memang terbaik... Jom tukar2 kad.. hehehe

      Delete
  3. dah wat jugak baru ni,tp xsmpai ag..xsbar lak ase nk tunggu.hee

    ReplyDelete
  4. Saya pun baru je kad sampai...haha..kalau muka terpampang agaknya org menyampah tak ekeke :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha x pe.. Lea pown terpampang gak tu.. Boleh la tuko2 kad lak pasni..

      Delete
  5. kreatifnya kak lea design card tu, saya design comot momot,hahaha...

    ReplyDelete