Kadar Poslaju Terkini Bermula 15 Oktober 2016

Assalamualaikum wbt..

Kadar Poslaju Terkini Bermula 15 Oktober 2016  | Semalam aku dapat text dari member aku yang menyatakan kadar poslaju dah naik.. Terus aje la aku check untuk kepastian sama ada betul atau tidak.. Ternyatalah BETUL!! Kadar baru Poslaju ni akan bermula pada 15 Oktober 2016 iaitu pada hari ini.. So, lepas ni kalau beli barang, korang janganlah terkejut kalau peniaga menaikkan harga postagenye ye... Kita sebagai pembeli ni, terpaksa la keluarkan kos lebih sikit untuk membeli barang secara online... Huhu.. Jom tengok apa kata poslaju..!!

RASIONALISASI HARGA POSLAJU


KADAR BARU POSLAJU BERMULA 15 OKTOBER 2016


Nampak tu harga terkini.. Memang naik banyak jugak tu.. Huhu.. Nasib baik aku pos barang ke Sarawak sebelum 15 Oktober.. Ahakz.. Selamat untuk 1 barang.. Hehe.. Aku berharap agar dengan kenaikan harga poslaju ni, perkhidmatan dan sistem poslaju lepas ini dapat dinaik taraf dan diperbaiki dengan lebih baik setanding dengan kenaikan harga tersebut.. 



6 comments

  1. BAnyak juga naik ek.. Ingatkan 30sen, 50sen camtu.. :/

    ReplyDelete
  2. Semua harga naik sekarang termasuk pos laju. Huhu

    ReplyDelete
  3. Huhu, baru tahu pasal ni.. nak pos barang pun sekarang harga dah mahal T___T

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  4. Napelah nak naik itu naik ini naik,, siap kalau sevis hampeh ya hiii. Bajet nak marah terus nih hii

    ReplyDelete
  5. huhuhu..makin meningktlh bajet peniaga online

    ReplyDelete
  6. Semua naik.. Hujan je yang turn..
    setem pun ada gst.. sedih..

    ReplyDelete