Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Assalamualaikum wbt

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang ke 60 tahun. Mummy nak buat satu Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Ha...suka tak?

Seronok main Play-Doh, sebab teksturnya tak melekit dan juga bagus untuk sistem motor dan sensorik anak.

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Syarat Mudah Join Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog bertajuk Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.
2. Berikan sebab kenapa anda patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin
3. Follow facebook Hasbro dan blog ini.
4. Kalau boleh masukkan www.azlindaalin.com di bloglists pilihan anda supaya mudah dapat tahu pengumuman pemenang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin pada bila-bila masa.
5. Dah siap semua, jangan lupa tinggalkan blog URL anda di ruangan komen.

Keputusan Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin adalah  kolabrasi Azlinda Alin bersama pihak Hasbro Malaysia

Segala keputusan pemenang akan di pilih secara rawak. 


KENAPA SAYA PATUT MENANG GA NI??

OMG!! OMG!! OMG!! Aku memang tengah plan nak beli bende alah ni.. Haha. Kebetulan pulak tengok GA ni terus teruja nak join... Okeh, sebab-sebab aku patut menang GA ni??

Sebab saya memang tengah plan nak beli Play Doh ni untuk anakanda tercinta tetapi memandangkan harganya agak masyukkkkkkkkkkkkk so, saya holdkan dulu untuk beli.. hehe.. Dah kebetulan blogger Alin buat GA ni, saya sangatlah teruja untuk join dan kalau boleh NAK MENANG bagi merealisasikan hajat saya yang tak berkesampaian tersebut.. Hehe.. Play-Doh ni kata ibu-ibu diluar sana dapat membantu anak kita belajar sesuatu dan boleh cungkil bakal kreatif anak kita dan juga bagus untuk perkembangan minda anak kita... Permainan pembelajaran kata orang.. So, saya sangatlah xcited untuk menang GA ni..

Sekian.. hehe





3 comments on "Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin"
  1. all the best lea. best oo klu dpt play doh ni, bkn anak je main, mak pun nak join jugak..haha

    ReplyDelete