Follower Lesap!!

Assalamualaikum wbt..


Follower Lesap!!  |  Oh my follower.. Kemanakah menghilang... Ahakz.. Hakak baru perasan dek non yang follower hakak lesap beberapa orang.. Hehe mungkin dah bosan kowt dengan blog hakak ni.. Hurmm Entah leee.. Semalam hakak check follower #390.. Rini bukak blog dah berkurangan seramai 6 orang.. Huhi..

Tak pe la.. Mungkin ada sesuatu yang tak best pada dorang kowt yang ada pada blog hakak ni.. hehe.. Mungkin hakak tak mesra alam kowt.. Haha.. Nak mesra camno dek non, hakak dua tiga menjak ni dok membizi dengan kehidupan seharian.. Dengan anak tak sihat.. Dengan hakak sendiri tak berapa nak sehat.. Tapi tak pe la.. Hakak redhaaaa kata orang.. hehe..

Buat follower hakak yang dah komen di entry hakak ni, hakak mintak maaf sangat kowtnye hakak tak membalas komen-komen tersebut.. Itu bermakna hakak tak punya masa yang cukup ye.. Kalau ada masa terluang akak habiskan untuk blogwalking aje.. Pastu kalau ada tersisa lagi masa tu baru la hakak balas komen korang.. Sori yek dek non..Hiks..

Hakak harap korang tak sering untuk jelajah blog hakak yang sendu ni.. Haha.. 
13 comments on "Follower Lesap!!"
  1. kak leaaa.. mmg macam tu. busyra dulu pun hilang jgk. tak adanya org lari dri blog kak lea. dh la blog sweet! hehe. mana boleh nak angkat kaki dri sini. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye keee... hehehe igt dorg dah angkat kaki.. hehehe tq busyra... ;)

      Delete
  2. Dulu prnh jadi juga kak.. Tp bukan sbb org tu unfollow kita, tp sbb penyelenggaraan ke ape entah mcm tuuu so akaun yg tak aktif dah dipadam, tu yg byk hilang. Masatu beratus jugak follower sy hilang.. Hahahaa

    ReplyDelete
  3. lorr...tak sangka pulak ada follower mcm tu..tak per..6 pergi 60 mari kat blog comel Lea nii..

    ReplyDelete
  4. Haha, blog kak Lea ni comel and sweet. Saya takkan lari. Hehehe.

    ReplyDelete
  5. Yana punya pun macam tu! Google memang tengah delete account yang tak active :(

    ReplyDelete
  6. tak ke mana menghilang tu.. hehe. Siqah dah lama tak singgah blog lea. tapi sentiasa update je pasal lea. Hihi. Jealous tengok lea, october je ada 51 entries. Banyaknyaaaaa!! :)

    ReplyDelete
  7. kalau google delete blog yang dah tak aktif, ciput jela follower mai sebenarnya yang masih wujud sekarang, hahahaha. Yang lain sekadar angka penghias je...

    ReplyDelete
  8. Saya pun penah alami follower hilang dan betul komen2 di atas, google tgh buat penyelenggaraan dan buang akaun yang tak aktif tapi hingga ke hari nie, saya masih di sini.. =)

    ReplyDelete
  9. yang hilang tu bia kn hilang lea.. sebab ramai lg y setia :)

    ReplyDelete
  10. Sha tak perasan pun kalau hilang...
    INgatan tak berapa nak kuat.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. dah lama x jadi macam ni..ingat duluu kuat sangat sampai blogger lain naik hhhangin .. sebab kehilangan follower.. rupanya kerja googel ..punya pasal hiks

    ReplyDelete