Firstime Berbelanja Di Zalora

Assalamualaikum wbt..


Firstime Berbelanja Di Zalora  |  Cerita ni dah lama sebenarnya.. Baru hari ni berkesempatan nak up entry tentangnya.. Ahakzz.. Kire cam throwback la kan.. Firstime berbelanja di Zalora.. Ye, inilah kali pertama aku bershopping di Zalora.. Sebelum ni hanya dok usha aje tak beli pown.. Hehe.. Apa yang aku beli kat sana ye?? Kalau korang nak tahu, jom teruskan pembacaan korang ye sampai habis.. 

Pada mulanya aku rasa cam nak beli foundation sebab dah lama kowt tak guna foundation.. Usha la dekat foundation section... Hurmm cam takde yang menarik hati pulak... Pastu terjah pulak lipstick section.. Wahhh terus teruja badak aku.. Banyak gile kowt jenis lipstik.. So, aku decide beli lisptik sahaja... Lipstik apa jadi pilihan aku?? Jom skodeng..!!

LIPSTICK GOLDEN ROSE!!



Yes, aku beli 2 ketol Golden Rose Velvet Matte Lipstick... Aku kalau beli lipstik mesti pilih yang jenis matte.. Nampak lebih sempurna dibibir dan kene dengan muka aku.. Hehe.. Bila pakai yang shine, rasa tak kene aje dengan muka aku ni.. Tataw la kenapa.. Atau mata aku yang bermasalah.. Tapi memang aku tak suka lipstik jenis shine.. huhu..

Ikutkan hati nak rembat semua warna.. Tapi apakan daya duit tiadaaaaaaa.. Haha cam lagu jerk ye.. Lipstik Golden Rose ni warna dia semuanya menarik.. Dalam banyak-banyak warna aku pilih No. 16 & No. 12... Susah gile kowt nak buat pilihan.. Semua lawa warna dia.. Berhari-hari dok fikir nak pilih warna apa.. Lastnya rembat dua warna ni aje la dulu buat masa ni.. Akan datang maybe aku beli lagi.. Rasa cam nak kumpul lipstik Golden Rose pulak lepas ni.. Aku dah jatuh chentaaa dengan lipstik golden rose ni... Jom tengok 2 warna pilihan aku dengan lebih dekat...

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 

Pilihan aku : NO. 12 & 16

NO 16 : Brown Beige


Golden Rose Lipstick ni berasal dari Turki.. Tak rugi beli lipstick ni sebab warna dia cantik dan selesa bila di pakai.. Terasa yakin pada diri bila pakai lisptick ni.. Cewahh.. Gituuu!! Kalau korang pown berkenan dengan warna ni dan nak tengok warna-warna lain lagi, korang boleh la terjah laman web Zalora ye.. Banyak gile kowt warna-warna yang terlebih ohsem kat sana menanti korang.. Jom aku kasi link untuk memudahkan korang bershopping produk Golden Rose ni..


Golden Rose di Zalora


12 comments

  1. Replies
    1. A ah.. Banyak gile jenis lipstik.. Rambang mata..

      Delete
  2. tak pernah try yang matte punya. Nak try tapi tak confident langsung. Hahahaha tapi warna yg Lea beli memang cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok matte ni hana... Warna pown cantik.. hehe

      Delete
  3. Wow.. Bestnya berbelanja..
    Lama tak pakai lipstick.. hehehe..
    Lawa warna yang lea pilih tu..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Hahaha bibir dok lawoo.. tu sebab calit kat tangan jerk.. Kikiki..

      Delete
  5. berbelanja online ni memang menyeronokkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula.. tak dikawal jwbnye habis la kosong poket.. hehe

      Delete