Stress Iklan Google Adsense Tak Keluar!!

Assalamualaikum wbt..


Stress Iklan Google Adsense Tak Keluar!!  |  Arghhhh ape nak jadi ni wehh.. Iklan google adsense aku tak keluar dah lepas aku tukar domain... Apa masalah sebenarnya ni?? Aku dah buntu.. Tambah tensen lagik bila ranking dekat alexa.com pown dah tak dapat dijejak dengan domain yang baru ni.. Huwaaaa.. Semua web tamo kawan ngan blog aku ni.. Sob.. sob.. Sob..

Aku rasa sekarang ni, macam aku baru jerk create blog ni.. Adoihai..!! Stressssss...

Nasib baik pengunjung sentiasa ada di blog aku ni... Malahan makin ramai pulak.. Ahakz.. Alhamdulillah.. Thankz too kepada yang sudi singgah di blog aku ni.. Harapnya masalah ni selesai cepat la.. Tensen wehhh camni..!! Tengok tembat iklan, kosong aje... huh..!!


6 comments

  1. ada baca lepas tukar domain baru .. kena daftar baru pulak.untuk google adsense. dah daftar ke?
    baru iklan keluar .. setengah orang kena main mintak banyak kali baru boleh.. selepas tukar domain ..sekadar berkongsi info

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankz wani cz bagi cadangan.. Lea dah buat camne yg wani suggest tu.. Moga berhasil nnti.. :)

      Delete
  2. Rezeki ya dapat Google Adsense.. Reen kena reject. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah reen.. Di terima.. Reen cuba lagik k..

      Delete