Sesi Mengenali Ahli Blogger

Assalamualaikum wbt..

Nak join?? Klik aje banner kat atas ni..

Sesi Mengenali Ahli Blogger  |  Firstime aku join sesi mengenali blogger.. Blogger Nur Nabila sedang mencari ahli baru untuk Blogger's Family... Menarik ohh... Jom la korang join sesi ni.. Banyak manfaatnye tau.. Dapatlah kenal antara satu sama lain.. Mengeratkan silaturahim antara blogger-blogger Malaysia giteww!! Lagi best, ahli-ahli akan dimasukkan ke dalam group wasap.. Leh la kongsi-kongsi cerita atau tip2 kat situ nanti kan.. Moh lee join reramai..

Impian aku terhadap blog aku ni..?

Sebetulnya Blog Lea Azleeya ni adalah Diary kehidupan aku.. Bila anak dah besar dan aku dah menjadi 'remaja uban' nanti boleh la selak-selak balik cerita lama yang ada dalam blog ni kan.. Aku juga mengharapkan agar blog aku ni menjadi sumber rujukan kepada sesiapa sahaja yang membacanya suatu hari nanti.. Selain tu jugak, impian aku terhadap blog aku ni agar suatu hari nanti aku dapat membuat side income yang ohsem bagi menambah pendapat keluarga aku.. Insyaallah.. Tapi kene bekerja keras sikit la bagi 'memajukan' blog aku yang suam-suam kuku ni.. Haha..!! Korang camne lak?? Apa impian korang terhadap blog korang,..?? Jom la join sesi ni.. Best tau..!!

Kenali aku...

Nama aku Lea Azleeya.. Panggil aje aku Lea.. Aku adalah blogger dari pahang dan mula blogging since 2013.. Ehh baru lagik rupenya.. Huhu.. Aku dilahirkan pada 12 Jun di HTAA, Kuantan.. Bekerja di kuantan dan menetap di kuantan.. Segalanya di kuantan lah.. Haha.. Aku seorang suri rumah tangga yang bekerjaya dan mempunyai seorang sahaja encik suami dan seorang anak lelaki yang sangat cerdik.. Hiks.. (apa lagik ekk??) Haaa satu lagik, aku ni seorang yang sangat suka dan sayangkan buku.. bookworm kata orang,... Pantang nampak buku best, mesti nak beli.. Ehh bookworm atau pengumpul buku ni.. Wahaha.. Pendek kata aku ni pencinta buka.. Ahakz.. 

Okehla, itu aje la serba sedikit tentang aku.. Saje buat karangan.. biar beso sikit mata korang membacanye.. ekeke.. Tu pown kalau ada yang sudi baca la.. Merendah diri la pulakk aku ni..!!

Laman Anti-Sosial aku..

11 comments

  1. Salam singgah...semoga awak berjaya dalam pemilihan... =) samalah kita, bookworm.. hihi

    ReplyDelete
  2. Haiii :) Good luck dalam pemilihan ni heheheh
    Datang nak sampaikan berita aje, senarai pemenang segmen dah ader :)
    http://mekzumbie.blogspot.my/2016/09/10-pemenang-segmen-hang-komen-hang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru jerk jengok tadi.. Terkejut nama tersenarai.. Alhamdulillah.. Thankz sgt mek zumbie.. :)

      Delete
  3. Salam Lea, happy blogging. Cantik blog ni.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. dpt kenal dgn tuan blog.. fikirkan tuan blog ni tak kahwin lagi.. hehe... Rupanya dah mak org dah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe mak budak dah lea ni maria.. hehe.. ;)

      Delete
  5. nmpk gmbr cm lum kawen sis nie rupanya dh ad ank hihi..slmt berknln ! sy Mas..hehe

    ReplyDelete