Ranking Alexa LeaAzleeya.com Sept 2016

Assalamualaikum wbt..

Ranking Alexa LeaAzleeya.com Sept 2016  |  Lama dah tak update ranking alexa ni lepas bertukar kepada dotcom ni... Mood update dah terbang melayang sejak bertukar dotcom rank alexa jatuh terjunam.. Huhu.. Bila dah bertukar ke dotcom ni, automatik rank akan jatuh umpama kita bukak blog baru... So, seolah-olah blog aku ni dilahirkan semula.. Cewahhh...

Hari ni tergerak hati nak check balik.. Alhamdulillah ada perubahan.. Jom tengok LeaAzleeyadotcom ni berada di rank ke berapa juta?? Juta yeee... Haha...!!

Alexa Rank (LeaAzleeyadotcom) - September 2016


SEPTEMBER 2016
Global Rank  :  2,342,608
Rank in Malaysia  :  11,192

Okeh, inilah rank alexa aku setakat bulan September ni.. Moga-moga akan terus berada di tahap yang terohsem akan datang.. Insyaallah... 


2 comments