Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join..

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!  |  Kali pertama terpandang banner ni hati cakap cantiknye banner ni.. Hehe.. Aku suka lukisan ni.. Tapi bukan itu yang nak aku cerita kat sini.. Yang aku nak kasitau kat korang, aku nak join Giveaway by Blogger Sally Samsaiman yang agak menarik hadiah yang dia nak kasi kepada pemenangnya nanti.. hehe.. Nak tau hadiah ape yang blogger Sally nak kasi.. Haaa ni aku kasitau kat korang.. ahakz..
Sebuah Beauty Box

Bukan box kosong tau.. Kat dalam tu ada macam-macam katanye.. ada skin care.. make up dan macam-macam lagik.. Kalau dah 1 box aje, ini bermakna blogger Sally hanya mencari seorang pemenang sahaja.. Hiks.. Bertuah ke aku?? Heeee InsyaAllah kalau ada rezeki ye dak??

Bercerita pasal produk kecantikan ni, aku ni dah lama tak beli skin care sebabnya aku masih mencarik-carik skin care yang sesuai untuk aku.. Mane tak nye, setiap kali beli ada aje yang tak kene.. Produk merbahaya la.. Ada mercury la.. Produk tak bagus la.. Tak berkesan la.. Jadi fedap aku.. Lastnye pakai aje la krim merangkap pondesen dan bedak compact pixy... Adalah satu produk yang aku dengar kabarnye elok tapi aku tak berani lagik nak beli.. hehe.. Bio le dulu... Dulu aku pakai bedak miami.. Sekarang dah bertukar kepada pixy.. Aku lebih suka bedak pixy.. hehe.. 

Lipstik pulak aku pakai silky girl aje.. Baru-baru ni aku ternampak la lipstik baru keluaran silky girl jenis matte punye.. Nak beli tapi dah habis la pulakk.. Adoilahh,.. InsyaAllah nanti nak p usha dekat watson.. Kite kasi masuk dalam wishlist dulu.. Hehe..Kesimpulannya aku ni pakai skin care dan make up yang murah-murah aje.. Mengikut kemampuan... Kebanyakan produk kecantikan aku adalah dari brand silky girl.. Hati nak aje beli yang loreal atau revlon tapi kemampuan terbatas ye untuk beli yang mahal-mahal.. huhu.. Biasalah kalau dah ada anak ni.. Nak berbelanja kene beringat tak boleh nak boros sangat... Betol tak??

Oke la.. berjela pulak aku membebel... Naik jemu korang nak baca nanti.. Pape pown aku nak ajak korang ramai-ramai join GA by blogger Sally ni.. Lagik ramai lagik meriah.. Jom kengkawan join...!!


Tarikh Tamat
26 September 2016



13 comments

  1. Menarik menarik! Nak join jugaklah nanti. Hee. Good luck dear lea ❤️

    ReplyDelete
  2. Goodluck! SR pun suka bedak dari PIXY juga. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. hai.singgah bw dr Ga yg sama. sy pun suka pakai lipstick Silkygirl.hehe. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. PG singgah dari segmen yang sama.
    All the best awak :)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete