Senarai Scammer Online Malaysia

Assalamualaikum wbt..


Senarai Scammer Online Malaysia  |  AWAS..!!! Peringatan buat pembeli-pembeli online... Scammer ada dimana-mana.. Sebelum membeli pastikan ianya bukan scammer!! Jom check senarai scammer online legend di malaysia yang aktif melakukan penipuan jual beli..

Klik link dibawah untuk check senarai scammer online malaysia :-


5 comments on "Senarai Scammer Online Malaysia"
  1. info beguna ni lea.. thanks for sharing info

    ReplyDelete
  2. macam mana nak ingat semua tuu, ramai kott. dah la opi ni , kadang2 selalu gak beli online :(

    ReplyDelete
  3. BERHATI-HATI !!!!!!!
    SCAMMER ADA DI MANA-MANA

    INFO TERBARU DARIPADA MANGSA ....

    Sila viralkan maklumat scammer & penipu online yg masih aktif menipu dalam #facebook.com , #mudah.my dan #carousell , sering bertukar-tukar nama akaun.
    Viralkan no telefon & account number supaya menjadi maklumat search engine google dan rujukan pada orang ramai supaya tidak menjadi mangsa seterusnya.

    KES : Urusan berkaitan JPJ
    FB AKAUN : Azhar Idrus
    https://m.facebook.com/safiq.adha.79
    NO TEL / WHATSAPP Yang Diguna : 01128961172
    MAYBANK ACCOUNT NUMBER Yang Diguna dalam urusan :
    151463131472 ( Amirul Akhmal )
    157036681134
    514383568649 ( Lau Kin Yong )

    ** Tindakan cari sampai dapat
    ** Sesiapa ada info...sila bagitaw k
    # Kepada sesiapa yang nk buat urusan renew roadtax...boleh inform saya...real urusan...jangan berurusan dengan scammer yg ada byk mcm ni dalam online. TQ

    #pdrm
    #jpj
    #sprm
    #scammer
    #penipuonline

    ReplyDelete
  4. PENIPU a.k.a SCAMMER yang paling dikehendaki dan dicari sekarang....
    Maklumat adalah seperti berikut :-

    < FB Akaun : Clone Sifu
    < FB Page : Clone sifu - https://www.facebook.com/CloneSifu-1691156371146751/
    < Akaun bank : Public Bank
    4695764417
    Cheong
    < No Telefon / Whatsapp : 01137845789
    < Urusan Penipuan yang aktif dilakukan : Lesen Terbang , Clone Dokumen , Renew Lesen Expired dan lain-lain
    < Modus Operandi : Offer harga murah2 , selepas terima bayaran senyap tanpa berita , bila ditanya status proses pelbagai
    alasan tak logik diberi , testimoni & feedback diambil copy paste dari google , bila minta refund larikan diri
    < Status Penyiasatan & Pencarian : Masih diteruskan hingga ditemui individu berikut (dalam masa terdekat)
    < PERINGATAN : Elakkan berurusan dengan akaun fb,no akaun bank,no telefon/whatsapp yang dinyatakan
    < Supporter : Share info ini dan hebahkan supaya tiada pengguna terjebak sebagai mangsa
    < Information : Daripada mangsa-mangsa yang pernah berurusan dengan PENIPU a.k.a SCAMMER a.k.a ANAK HARAM JADAH

    ReplyDelete