Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Firdz

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Firdz  |  Holaaa... New segmen by blogger Maria Firdz... Apa best dengan segmen ni?? Haaa Sape-sape yang join segmen ni akan dimasukkan terus ke dalam Bloglist Maria Firdz.. Pastu ada agik.. 15 orang yang terpilih akan menjadi rakan utama dalam blog beliau.. Kirenye cam VViP laa.. hehe..

Syarat pown mudah-mudah aje.. Tak menyusahkan.. So, apa agik jom la join reramai.. Support member kita ni... Lea dah joinn... Wohaa..!!


Segmen Tamat
15.08.2016 (11.59 pm)


5 comments

  1. Semoga awak berjaya... Singgah dari segmen yang sama...

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    ReplyDelete
  2. Siqah pun join jugak =( best of luck to us lea =)

    ReplyDelete
  3. hai sy join dan done follow anda :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    ReplyDelete
  4. Salam...

    Terima kasih sudi join segmen ringkas dari MF...
    Senarai peserta telah disenaraikan...
    Sila semak no. Penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-blogger-aktif.html

    Penyertaan ini melayakkan anda masuk ke senarai blogger aktif 2016 di mariafirdzbloglist.blogspot.com

    Semoga ukhwah di alam maya ini dirahmati Allah...
    Dan teruskan berblog dan mencoret untuk manfaat kita semua...

    ReplyDelete