Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits

Assalamualaikum wbt..


Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits  |  Mownink uolls.. Hari ni agak membizi dengan kerja.. Pagi ni aku amek kesempatan untuk join Segmen pencarian bloglist untuk blog gadisgenits yang dianjurkan oleh Wanny ni... Seperti biasa aku kene setelkan segala syarat yang ditetapkan.. Tengok syarat apa yang ada...

Syarat-syarat :

  • Wajib follow blog ini dan sini juga. 
  • Buat satu entry yang bertajuk " Pencarian bloglist untuk blog gadisgenits "
  • Tag 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)
  • Pastekan link blog korang di komen entry ini.

Oh tag rakan blogger belom lagi... Jom tag.. Tengok sape yang kene.. hehe..


Tarikh Last Segmen
15 Ogos 2016

8 comments

  1. Salam Blogwalking.

    Dari segmen yang sama.

    Good luck !

    ReplyDelete
  2. Salam singgah...

    Kita sama-sama join

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
  3. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete