Pemenang Segmen Bloglist Sotskirt.Blogspot Ogos 2016

Assalamualaikum wbt..



Pemenang Segmen Bloglist Sotskirt.Blogspot Ogos 2016  |  Hi korang..!! Hari ni aku nak umumkan pemenang bagi Segmen yang aku anjurkan pada 14 Julai 2016 yang lalu untuk mencari 10 orang blogger untuk dimasukkan kedalam bloglist blog aku ni.. Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016 telah tamat pada 31 Julai 2016.. Terima kasih kepada semua peserta yang telah memeriahkan segmen tersebut.. Semoga di masa akan datang korang masih sudi bagi support kat segmen yang akan aku anjurkan nanti yek.. Korang memang OHSEMNESSS...!!

Ok.. Jom tengok siapa yang menang.. Aku buat pemilihan melalui random.com.... Tahniah kepada yang telah dipilih oleh encik random.com.. Kepada yang tak terpilih, jangan kecik ati atau putus asa yek, bulan depan cuba agik ekk.. 

10 yang terpilih adalahhhh....!!











Tahniah sekali lagik kepada pemenang.. senarai peserta boleh check dekat sini ye.. [SENARAI PESERTA]

12 comments