Jom Join "Book Giveaway By Abam Kie and Friends"

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Jom Join "Book Giveaway By Abam Kie and Friends" |  Holaaa...!! Aku nak war-warkan kat korang ni... Blogger Abam Kie ada buat Book Giveaway bagi memupuk semangat membaca dikalangan kekita ni... Aku juga adalah salah seorang sponsor untuk Giveaway  ni.. hehe.. Jom la korang-korang semua menghavockan lagik GA ni.. Meh aku kasitau ape syarat-syarat yang kene patuhi bagi menjoinkan diri dalam GA ni... Mudah dan ringkas je habaq hang...!!

Syarat-syarat:

1. Follow blog atau google + Abam Kie dan penaja2 berikut:

Abam Kie
Bin Muhammad
Henrietta Jose
Cik Noor
Lea Azleeya
Shahida Mohamed


 2. Buat entri bertajuk "Book Giveaway by Abam Kie and Friends"

3. Letak banner dekat entri.

4. Backlink kan ke SINI

5. Publish!

6. Tinggalkan link entri giveaway anda di ruangan komen entri INI ..


Ok.. Ini pulak senarai hadiah untuk pemenang GA ni... Semua berbentuk buku ye... Ehh penanda buku pown ada... Hehehe Janji ada perkataan buku yekk!!

Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)



Mula : 20 Ogos 2016

Tamat : 9 September 2016


Selamat Berjaya..!!


2 comments