Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM  |  Holaaa.. Lea Azleeya masih ke-udara.. Korang dah ketiduran ke tu...??  Sebelum aku tido, aku nak join dulu GA by Blogger Elihjapahar ni.. Dari hasil siasatan aku, beliau baru aje blogging since 2 bulan lepas.. Wahh hasil siasatan tu?? Ko hingat ko polisssss nak siasat-siasat bagai.. Haha..!! GA ni menawarkan hadiah yang agak menarik.. Tunai RM200 tuuu.. Apakah?? Jom sekodeng hadiah apa yang ditawarkan.. hehe

Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

Hadiah bonus untuk seorang peserta bertuah - Sekotak Mineral Coffee atau lebih dikenali sebagai Min Kaffe (bernilai RM36)

Bestkan hadiah-hadiah yang ditawarkan.. Korang tak teringin ke nak join?? Jom la join ramai-ramai.. Support kawan kita ni.. Tak menang pown janji kite datang support antara satu sama lain.. Paling tak pown kita dapat tambahkan bilangan follower blog kite kan.. Tak rugi ohh...!! Betoi dak?? hehe.. 

Bagi yang dah join, aku ucapkan GUT LUCK buat korang.. Korang memang OHSEMNESSSS..!!


Tamat
22 SEPT 2016

33 comments

  1. Menarik.. Nanti siqah join. Hee. Good luck lea =)

    ReplyDelete
  2. singgah BW..http://www.kennymerligal.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapahar-dot-com.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  4. CF singgah sini pulak ye.
    semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  6. Senarai peserta GA telah diupdate..

    Semak sini --> http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  8. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Salam kenal jugak..

      Thankz ya.. !! :)

      Delete
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama...
    goodluck..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  12. Semak senarai peserta sekali lagi..yg belum join, jom jom jom! 22 september 2016 tarikh tutup..

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  13. Singgah Dari Segemn yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  14. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  15. [Giveaway] Hadiah Giveaway Tidak Dituntut! Jika mengenali blogger ini mohon sampaikan kepada beliau...

    Thanks..

    http://www.elihjapahar.com/2016/11/giveaway-patutkah-aku-buat-cabutan.html

    ReplyDelete