Giveaway RM400 by AsyaAmin!

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Giveaway RM400 by AsyaAmin!  |  Hi korang..!! Dah lunch ke belom tu?? Haaa kalau belom jom kita join GA by Blogger AsyaAmin ni dulu reramai... Hadiah yang ditawarkan menarik tau.. Rugi tak join... Andaikata MENANG, Alhamdulillah.. Kalau tak menang pown, dapat jugak la support antara satu sama lain dan mengHAVOCkan lagi GA ni.. Tak rugi pown.. ye dak?? Sesambil dapat tambah kenalan yang baru.. Tak gitu..

Okey la, semua syarat dah aku lunaskan.. "Lunaskan" hokehhh!! Ayat mesti nak kene ohsem sokmo kan.. Haha..!! Dengan ini, dengan lafaz Bismillah aku join GA ni.. Yeyy..!!


Tarikh Tamat GA
01 OKTOBER 2016

10 comments

  1. salam singgah ..dari segmen yang sama good luck

    ReplyDelete
  2. salam..sempat jg blogwlking, nak follow blog yg blum sya follow, done follower kat sini :) .

    http://ilovebunga89.blogspot.my/

    Good Luck :)

    ReplyDelete
  3. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/08/giveaway-rm400-by-asyaamin.html

    ReplyDelete
  4. Salam... Cikla dtg dr segmen sama. Good luck...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-rm400-by-asyaamin.html

    ReplyDelete
  5. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete