300 Follower

Assalamualaikum wbt..


300 Follower  |  Alhamdulillah, follower blog aku dah mencecah 300 follower.. Hoisss sangatlah susah ye untuk meningkatkan jumlah follower blog ni.. Mengambil masa yang agak panjang.. hehe.. Mungkin aku ni agak malas kowt untuk up entry yang bagus-bagus, sebab tu tak ramai yang nak follow blog aku ni yek.. Agaknya laa.. Aku tengok blog kengkawan yang lain semuanya ohsemm follower.. Ada yang dah cecah puluhan ribu.. Bestnyeee.. hehe..


Mungkin lepas ni aku kene lebih rajin meng-up entry yang boleh menarik minat pembaca blog.. Ahakz.. Kengkonon jerk aku ni.. Angat-angat tahi ayam kata orang.. Haha!!

Apa-apa pown, aku nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kat follower blog aku kerana kesudian mereka untuk follow blog aku yang tak seberapa ni.. Korang memang ohsemness..!! Aku sayang korang.. Muaxxx cikebooomm...!!

Senang-senang aku BW blog korang ekk.. insyaallah... :)


3 comments

  1. Ramai tu lea. 300! Tahniah lea! Hee. Siqah masih sama je di tahap itu. Rasanya nak rajin cam lea update blog, tak tahulah bila. Cuba jugak curi masa, kalau datang writer block dan sikap M yang tak boleh nak menolong 😂

    ReplyDelete