Makin Tak Sempat


Assalamualaikum wbt..

Makin Tak Sempat  |  Adoiii.... Tak berkesempatan nk berblogwalking maupun nak update blog berkali-kali dalam sehari.. huhu... Banyak bende lain yang perlu dibereskan dahulu.. Membizi bila raya hampir tiba.. Korang dah siap ke persiapan raya?? Aku satu benda pown tak buat lagik ni..


Maaf la yek kalau aku tak sempat nk balas komen korang dan tak sempat nak buat kunjung balas dekat blog korang.. InsyaALLAH andai ada masa terluang aku akan balas komen korang dan balas kunjungan korang yek.. 

Meh le aku nak cite sikit sementara waktu kerja belum masuk lagik ni.. Rabu baru ni cuti kan.. Nuzul Al-Quran.. Ehh korang tak cuti kee?? Pahang cuti.. hehe.. Kitorang buat la plan nak pergi beli baju raya untuk kekitaorang ni.. Turun dari rumah lepas zohor.. Pergi la aku ke Kuantan Parade.. Si kecik tu sedia maklum belum tidur untuk tengahari tu.. Kebiasaan tengahari memang dia kan tidur.. Hari kejadian tak mahunyee tidur pulak.. Adoiii laaa.. 

Macam dapat agak ape akan terjadi nanti.. Tapi tawakal aje la pergi jugak sebabnye dah plan baik punye.. Dalam kereta tak mahu jugak dia tido.. Pelik bin ajaib ni.. Biasa dalam kerata la dia suka sangat tido.. haiss.. Kerisauan mula melanda.. Tapi gagahkan diri jugak.. Dalam kereta tu dia dah mula merengek-rengek.. Soh tido tak mahu.. Sampai saja dekat Kuantan Parade, pergi la kitorang jelajah dalam tu mencari ape yang patut.. 

First sekali misi mencari baju untuk si Qhaliff.. Masuk la The Store.. Belek-belek kejap dia merengek.. Adoiii... Tak bestnye nak pilih baju.. Cuba lagik belek-belek baju untuk dia.. Sampai tahap dah tak dapat di kawal dia punye merengek, lastnya buat keputusan untuk balik aje rumah.. Huhu..

Makanya tak berbeli lagik la baju raya.. Entah bila la nak pergi lagik mencariknye.. Adehh...!! Mungkin hari kerja kowt.. Amek cuti then pergi carik.. Hantar dia ke rumah pengasuh dan kami pergi shopping raya.. Haha.. Ok gak kan camtu.. huhu..

Ok la.. Habis dah aku merepek.. Nak buat kerja lak.. bai...!!


No comments