Segmen blogwalking hujung minggu by Ann

Assalamualaikum wbt..

Nampak takkkk!! LA join segmen yang berunsurkan bloglist dan blogwalking lagik.. Haha.. Memang sah la buang tabiat yek..!! Jadi seronok pulak join segmen yang macam ni.. Yelah mane tak seronoknya, para pemenang dapat jadi bloglist untuk blog penganjur haaaa... Ahakzz.. 


LINK SINI
Klik banner untuk join sama..  Jangan memalu nak klik yekk hehe..!!


Kalau korang pun dah tersampuk macam aku jugak, jom la sama-sama join segmen by Ann ni disamping support kawan blogger kite ni.. 

Hadiah yang ditawarkan.. :-

** 3 Pemenang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Ann..
** Blogger Ann akan blogwalking ke blog para peserta seperti mana tajuk segmen ini..



Tarikh Segmen
16/5/2016 - 20/5/2016


1 comment

  1. Hii.. thanks join segmen Ann, blogwalking sini :)
    jom tengok sapa yang masuk dalm bloglist Ann
    http://rennyenqop.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-hujung-minggu-by-ann_22.html

    ReplyDelete