Review | Sample Drypers Touch


Assalamualaikum wbt..


Akhirnya sampai jugak sample pampers DRYPERS TOUCH yang ditunggu-tunggu sekian lama.. Sebenarnya dah lama apply untuk sample ni.. Tapi baru semalam mendapat.. hiks.. Thanks to Drypers team.. 


Semalam lepas balik kerja pergi shopping seluar kerja encik husband... Sampai rumah dah lewat... Sampai aje depan pagar rumah, tengok ada bende tergantung dekat pagar.. Ingatkan ape la.. Rupa-rupanya abang posmen sangkut sampul yang berisi Drypers Touch ni dekat pagar... Tak muat kowt dia nak sumbat dalam peti surat... hehe..


Masuk rumah, kasi la si kecik ni pegang.. Sekali dia koyak dua sampul surat tersebut.. haha.. Tak sabar leeee tuu nak tau ape dalam sampul tu... Keluarlah 2 pek sample Drypers Touch tersebut... Terus aje dia buat main... Seronok sangat dapat pampers baru.. Haha.. (Anak seronok ke mak yang seronok ni??) 1 Pek ada 2 keping Drypers Touch... Wahh teruja nak guna.. So, pagi ni, aku rasmikan Qhaliff dengan Drypers Touch ni sebelum hantar ke pengasuh... Aku pilih saiz M untuk sample ni.. Nasib baik la sample ni sampai sekarang.. Kalau sampai lebih lewat jawabnya sedekah dekat orang lain la.. Qhaliff dah nak bertukar saiz L dah... hehe..


Dari pemerhatian aku pagi tadi.. Drypers touch ni lebih selesa.. Lembut je.. Bahagian luarnya agak lembut apatah lagi bahagian dalam.. Saiz M tapi agak besar dari saiz M Drypers Wee Wee Dry... Tentang kebocoran, aku tak pasti lagi sebab baru aje test pagi tadikan... 


Mungkin dengan kualiti yang ada pada Drypers Touch ni, harganya pun sedikit mahal dari yang lain... So, kiranya berbaloi-baloi la dengan kualitinya... Aku pown tak beranilah nak beri komen lebih-lebihkan sebab baru pagi ni pakaikan untuk anak.. Tapi dari pemerhatian yang sedikit tu, aku dapat rasakan Drypers Touch ni agak selesa untuk anak kita... Bagi yang mementingkan keselesaan dan berkemampuan boleh la mencuba dan menggunakan Drypers Touch ini untuk anak-anak..  hehe..


Untuk keterangan lebih lanjut berkenaan Drypers Touch ni boleh la klik kat SINI... Mana la tau kan kowt-kowt korang nak buat survey tentang Drypers Touch ni kan.. Aku punye review ni bukan la best sangat ayatnya dan tak berapa nak lengkap.. haha..!!


No comments