Lenovo Phab Plus Pink Transparent Silicon Case Cover


Assalamualaikum wbt..



Teruja dapat parcel dari poslaju... Lama dah tunggu sebenarnya... Harini baru mendapat... Aku ada order case cover untuk HP Lenovo aku... Aku beli melalui lelong.com.my... Rasanya dah 3 kali kowt aku membeli belah kat lelong.com.my ni... Servis takat ni memang ok... Cepat dan selamat.. haha..!!

Sebelum ni aku dah beli case cover lenovo tetapi jenis plastik.. Tak syok la.. sebabnya tak lekat kat tangan.. Asek nak terjatuh je pegang.. Licin..!! So, gaji baru ni aku order baru... Yang jenis silicon lak... Warna pink jugak aku order.. gegel gitewww....!!







Ni la wajah sebenar case cover tersebut... Cun tak?? hehe.. simple aje kan.. Tapi kemas aje bila dah disarungkan ke HP aku tu... Rasa berbunga-bunga hati dapat case cover yang baru... Harga tak mahal mane.. Aku pilih untuk membeli yang harga RM 18.00 by CKYstore.. Ada lagik yang murah sebenarnya.. Harga Rm16.99 kalau tak silap.. Tapinya tak de warne pink lak.. dah sold out...




Bila dah disarungkan ke badan HP...... sweet takkkk???



Jengggg.. dah siap pasang... Ni wajah belakang HP...



Ni wajah depan HP.. ehhh!! nape ada  entiti sosok kat belakang tu?? Haha..!!




4 comments

  1. cantiklaa.. boleh la try lelong.com.my lepas ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ummi... Banyak brg yang murah2 kat sana.. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. haaa sosok laa.. nape leh lupa itu perkataan.. haha..!!

      Delete