Wanita Besi


Assalamualaikum wbt..

Pagi tadi ngah bersenamrobik dapat lak wasap dari member aku si Yatie.. Katanya tayar kete dia pancit... Tak de orang nak tolong tukar kan.. Abang sado pown tak lalu nak soh tukarkan..  Kesian lak kat dia... Dah kene pasang bodyguard dah dia tu... Baru ada yang membantu kalau pape hal kan.. haha...!!




Lepas dia merenung tajam kearah tayar keretanya, terus dia buat keputusan untuk menukarnya sendiri... Sebab tak de yang sudi membantunya..(hoh ayat dah cam novel aje..)

Time dia update kat aku pasal ni terus aku beri respon terkejut beruk... Tak sangka dia boleh tuko sendirik tayar tersebut...Wahhh sadonyeee beliau!!! Selepas dari kejadian yang beberapa minit baru saja berlalu itu, aku dah beri satu gelaran yang paling hebat kat dia... WANITA BESI... Haha.. Nape wanita besi?? Sebab dia ni kecik aje orang nya.. Kalau tengok pada orangnya, mesti tak sangka boleh tukar tayar kete yang beso pada dia tu.. Haha.. (lu jgn marah wa ekk der..) Tabik spring la weh.. Kalau aku belum tentu boleh buat tu... Kental sungguh jiwa.. (hahax15K) - eh.. eh.. kenapa 15K?? hehe biarlah rahsia...





Seb baik cukup peralatan untuk tukar tayar.. kalau tak aku rasa kawan aku ni dah bungkus kete dia ikat tepi la jawabnya... Tu pentingnya kita update peralatan-peralatan yang penting ni dalam kete kita.. Supaya kalau pape jadik semua dah tersedia.. Tak de la kalut kan... Boleh settle kan sendiri problem cam kawan aku a.k.a wanita besi ni... oppssss...






Siap kasi bukti agik dia yang tukar... huh.. Rasa terharu lak dengan member aku ni.. ehh.. ada kaitan ke?? Nanti kalau kete aku pancit sekurang-kurangnya aku dah tahu nak hubungi sape kan.. Haha.. Terbaik la lu Der...!!!



Wahh dah berwajah baru.. sportrim paling rare abad ini.. Black colour... Tayar paling kurus... Hahaha... Caya la der.... Pinjam seminggu... Haha....!!!

2 comments

  1. alhamdulillah..kalau PC mesti dah menangis tepi tempayan sebelah rumah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. tulakan PC... Lea pown sama la.. x pandai bende2 cenggini...

      Delete