Mengisi Masa Terluang..


Assalamualaikum..

Rehat tadi sempat speed pergi bandar.. Biasa la, hari ni jumaat masa panjang sikit untuk merehatkan diri.. So, ape lagi... time ni la nak pergi jenjalan buat semak kat bandar.. Haha... Biasa pergi havoc-havoc dengan geng-geng opiz.. Arini lain sikit... Nak cuba rasa perasaan baru.. Keluar dengan sahabat gila-gila aku... Hayati... huhu... Lama tak  buat hal dengan dia.. Rasa rindu pulak nak kuau buat hal dengan dia.. hehe..

Dah dua tiga hari jugak wasap dia ajak keluar hari ni... Dia kene ingatkan sokmo, kalau tak lupa.. almaklumla faktor usia kan... Hahaha...So, tengah hari tadi kami keluar berdua.. Jenjalan taman gelora dan tengok ape yang ada kat sana.. Then terus p makan-makan... citcet-citcet... Seronok betul hari ni rasa... Masa diisi dengan sebaik mungkin.. cewahh.. Nanti plan nak pergi tengok cerita Munafik lak.. Tapi tataw la jadik ke idok... Plan aje dulu.. pape nak buat pown mesti kene ada perancangan... ye dak??

Tadi pas pergi cuci mata kat taman gelora, kami pergi makan kat Aida's.. Dia dengan selera pelik dia dok order bakso.. hohoho.. Tak minat aku.. hahaha.. Maknanya aku la yang pelik kan.. haha.. Aku cam biasa la kalau pergi makan kat aida's.. mesti order nasi air... Lupa pulak aku nak ambil gambar kedai... Syok sangat makan sampai tak hengat... Tapi kali ni kami cuba kedai aida's cawangan tanjung lumpur... Biasa dok makan dekat Centre point atau ECM aje... Kali ni try cawangan baru lak... Sebetulnya aku pun tataw aida's bukak cawangan dekat tanjung lumpur.. Kawan aku la yang kasi tau.. Dia kan kaki rayau.. hahaha...

Sesambil makan tu, kitorang sembang-sembang la kisah-kisah lama.. kisah-kisah baru.. kisah-kisah akan datang.. haha... Punya syok dok sembang sampai tak sedar jam dah dekat kol 3.. Sembang terlalu kencang bak hang.. cam dah bertahun tak jumpe.. abeh semua episod suka duka dok dibuka kembali.. huhu.. 


sori yek curik gambar tanpa kebenaran... kikiki
_segak bergaya lu dengan topi ada rambut terjuntai ni_


Ni la sahabat aku yang sangat sporting dan memahami aku.. sori geng publish gambar lu...  Pape pown moga ukhwah yang terjalin antara kami biarlah hingga syurga.... saya sayang kam0 sahabat.. Hayati Saari... ;)




4 comments

  1. paling best jumpa kawan yang dah lama tak jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann... lagik la havoc.. mesti siap nangis-nagis.. hehe

      Delete
  2. Seronoknya...lagi best kawan tu gonjeng macam kita...hihi...

    ReplyDelete