Menang Giveaway


Assalamualaikum wbt..


Lepas sehari ke sehari aku nak menghapdet pasal ni... Tak jugak menjadik.. Al kisahnye aku tak punyai masa yang sangat terluang untuk menaip panjang leb0o0oo...

Dah berzaman sebenarnya aku join Giveaway sahabat aku ni.. :: Fara  :: Pemenang pown dah lama diumumkan... Hadiah pown dah lama aku dapat... Dah Habis pown.. Haha.. Hari ni baru nak hapdet pasal ni... Terok beben0o0o..

Pape p0wn thankz t0o Fara sebab anjurkan giveaway ni.. Ada lak rezeki aku diumumkan sebagai pemenang.. Syukur Alhamdulillah... Coffee ni memang best... Tetiap hari aku minum... Sesapa nak beli boleh la follow blog sahabat aku ni...

Mrs Fara  

Pelbagai produk kecantikan yang dijualnya dengan harga yang berpatutan.. Hah, promot agik tu.. Hikhik.. Pape p0wn aku doakan semoga sahabat aku ni sentiasa maju dalam hidup dan perniagaannye.. Berjaya di dunia dan juga akhirat serta diberi keberkatan dalam hidupnya. Amin.. :)



Giveaway CINTA by CN

Giveaway CINTA by CN


giveaway, giveaway novel, giveaway cinta

Klik banner untuk join


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway CINTA by CN melalui random.org. Pemenang novel adalah 3 orang. Bukan itu sahaja, 10 peserta bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Januari 2016 CN. Hah ! Best tak? 


Syarat-syaratnya Giveaway CINTA by CN : 


1. Follow blog CikguNorazimah

2. Add To Circle  G+CikguNorazimah


4. Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  

5. Buat entri bertajuk "Giveaway CINTA by CN"  

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.  

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini

8. Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2015.


Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :


Kredit untuk Kak Mialiana

YES 2015

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~