Tudung kanak-kanak

Aidijuma oh Aidijuma


Assalamualaikum wbt..

Lama tak update blog... harini baru berkesempatan menaip-naip kat sini... Alang-alang ada masa terluang ni nak jugak la share minat baru aku kat sini.. Tengok tajuk pown mesti dah tau ape yang menjadi kegilaan baru aku kan.. hukhuk... 

Sejak terjebak dengan Aidijuma ni memang tido tak lena... Asal ada je design baru keluar pasti akan mengganggu gugat perasaan.. Hahahaha... Dah tahap meroyan dah ni... Tapi walaupown meroyan masih dalam kawalan lagik... 

Banyak jugak koleksi yang terkumpul... antara koleksi yang aku sayang...

PeaceLove



Songket Paris


Sekarang ni aku ngah hunting yang OS pulak.... Kalau dah terjebak dengan virus Aidijuma mesti wajib hunting OS... pelik... tapi benar... hakhak.. Biasa la kalau dah namanye OS harga agak mencekik leher laa.... Terpaksa la hunting lama-lama sikit supaya dapat harga yang berpatutan dan berkasih sayang... 

Antara koleksi OS yang dah menjadi koleksi peribadi aku...

Misai



MoodFace



Cat Safari



GL Paris



Alhamdulillah hunting OS ni dapat harga yang berpatutan... Fenomena Aidijuma makin menjadi-jadi sekarang.. Sampai tak boleh nak stop membeli... kikiki... Beberapa kali usaha untuk pencen tapi tak menjadi... Ada lagik beberapa OS yang masih belum dimiliki... Teruskan hunting la lepas ni jawabnya...

Masih hunting.... 
**selalu jumpa harga tak mampu milik...  Mahai dabak... sedeeehhh~!!

Love Grunge



Moga-moga nanti dapat la yang dicarik ni dengan harga kasih sayang cinta...

Korang ape lak menjadi kegilaan korang disaat ni...???

**Sumber gambar :: encik google

Giveaway sempoi by mrsfara


Assalamualaikum wbt..



Dengan lafaz Bismillah, Lea join giveaway sempoi sahabat Lea yang anggun lagik bergaya ni... dan juga sahabat yang Lea sayang... ;) 

** Farahanim **

_pinjam gambar ye fara_

Lea doakan fara sentiasa berada dalam lindungan-Nya, dilimpahkan kebahagiaan yang kekal abadi hingga Jannah dan sentiasa berjaya dalam hidup..... :)


*********



Wajah Baru...


Assalamualaikum wbt...



Kasi tukar lagi... Tukar dah lama tapi baru berkesempatan nak update.. Sempena Hari Raya Aidilfitri ritu, aku nak mendewasakan sedikit blog aku.. so, terus aku mintak khidmat nasihat rakan blogger aku
Fiza Si Hati Merah Jambu untuk tukarkan template blog aku... Aku suka sangat hasil kerja dia.. Sangat-sangat memuaskan hati.. hehehe.. ( tq ye fiza )

Blog dah baru tapi update masih berabuk... Memang masa sangat pantas sekarang.. Tak sempat nak mencelah untuk update blog.. banyak bende sebenarnya nak update.. cuma masa je tak mengizinkan.. So simpan aje la dulu semua tu...

Pape pown... Moga dengan template baru ni membuatkan aku lebih bersemangat untuk berblog... huhuhu...