Menang Giveaway


Assalamualaikum wbt..


Lepas sehari ke sehari aku nak menghapdet pasal ni... Tak jugak menjadik.. Al kisahnye aku tak punyai masa yang sangat terluang untuk menaip panjang leb0o0oo...

Dah berzaman sebenarnya aku join Giveaway sahabat aku ni.. :: Fara  :: Pemenang pown dah lama diumumkan... Hadiah pown dah lama aku dapat... Dah Habis pown.. Haha.. Hari ni baru nak hapdet pasal ni... Terok beben0o0o..

Pape p0wn thankz t0o Fara sebab anjurkan giveaway ni.. Ada lak rezeki aku diumumkan sebagai pemenang.. Syukur Alhamdulillah... Coffee ni memang best... Tetiap hari aku minum... Sesapa nak beli boleh la follow blog sahabat aku ni...

Mrs Fara  

Pelbagai produk kecantikan yang dijualnya dengan harga yang berpatutan.. Hah, promot agik tu.. Hikhik.. Pape p0wn aku doakan semoga sahabat aku ni sentiasa maju dalam hidup dan perniagaannye.. Berjaya di dunia dan juga akhirat serta diberi keberkatan dalam hidupnya. Amin.. :)



4 comments