Aidijuma oh Aidijuma


Assalamualaikum wbt..

Lama tak update blog... harini baru berkesempatan menaip-naip kat sini... Alang-alang ada masa terluang ni nak jugak la share minat baru aku kat sini.. Tengok tajuk pown mesti dah tau ape yang menjadi kegilaan baru aku kan.. hukhuk... 

Sejak terjebak dengan Aidijuma ni memang tido tak lena... Asal ada je design baru keluar pasti akan mengganggu gugat perasaan.. Hahahaha... Dah tahap meroyan dah ni... Tapi walaupown meroyan masih dalam kawalan lagik... 

Banyak jugak koleksi yang terkumpul... antara koleksi yang aku sayang...

PeaceLove



Songket Paris


Sekarang ni aku ngah hunting yang OS pulak.... Kalau dah terjebak dengan virus Aidijuma mesti wajib hunting OS... pelik... tapi benar... hakhak.. Biasa la kalau dah namanye OS harga agak mencekik leher laa.... Terpaksa la hunting lama-lama sikit supaya dapat harga yang berpatutan dan berkasih sayang... 

Antara koleksi OS yang dah menjadi koleksi peribadi aku...

Misai



MoodFace



Cat Safari



GL Paris



Alhamdulillah hunting OS ni dapat harga yang berpatutan... Fenomena Aidijuma makin menjadi-jadi sekarang.. Sampai tak boleh nak stop membeli... kikiki... Beberapa kali usaha untuk pencen tapi tak menjadi... Ada lagik beberapa OS yang masih belum dimiliki... Teruskan hunting la lepas ni jawabnya...

Masih hunting.... 
**selalu jumpa harga tak mampu milik...  Mahai dabak... sedeeehhh~!!

Love Grunge



Moga-moga nanti dapat la yang dicarik ni dengan harga kasih sayang cinta...

Korang ape lak menjadi kegilaan korang disaat ni...???

**Sumber gambar :: encik google

1 comment

  1. Ruby xdek lagi koleksi adijuma ni...belum terjebak..takut terjebak kang, parah..hehehe...skrg ruby suka instant shawl...sarung je... senang sikit..maklumlah anak da berderet ni.... hehehe...

    ReplyDelete