Segmen Blogwalking Ogos By Karya Mahirah


Assalamualaikum wbt..

Lama sangat dah rasa nye tak menjuin mane-mane giveaway atau segmen blogwalking ni... Terasa nak turut serta pulak kali ni.. Sebab tengok syarat-syarat penyertaannya sangat-sangat la mudah dan tak membebankan... Tak payah nak follow fb atau twitter.. Cuma perlu follow blog owner sahaja... hikhik.. Almaklumlah.. Kat sini tak boleh nak bukak fb atau twitter... Tu yang rasa sukar sikit tu untuk join GA atau segmen yang memerlukan follow fb dan twitter... 

Oke lah.. Dengan lafaz Bismillah, dengan rasminye Lea Azleeya menjoinkan diri dalam

Nota Kaki  :   Ayat nak gah aje kan... Hehehe~!!

Klik banner untuk join


48 comments

  1. datang dari segmen yang sama..

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama dan follow :)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama.. done follow sini.. ^_^

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan...selamat berkenalan..;))

    ReplyDelete
  6. slmt bersegmen..bw sini..
    www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  7. salam
    balas kunjungan dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan
    jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  10. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. Singgah Dan follow dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  12. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #102

    ReplyDelete
  14. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  15. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff b.liv) ^^,

    ReplyDelete
  16. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff b.liv) ^^,

    ReplyDelete
  17. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan..singgah sini dari segmen yang sama..saya dah follow..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  19. salam..

    singgah balas kunjungan ke sini dari segmen yang sama dan follow back..^_^

    ReplyDelete
  20. jalan2 sini,, :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. Hi! Selamat bersegment! Jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  22. Hi! Selamat bersegment! Jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. Balas kunjungan, dari segmen sama.Done follow.

    ReplyDelete
  24. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini.. membalas kunjungan anda
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  25. salam dari segmen sama.. salam kenal.. http://familizone.blogspot.com/2014/08/segment-blog-walking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  27. Slmt hari raya, saya dari peserta GA yang sama :) singgahla ke Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

    ReplyDelete
  28. salam singgah di sini. :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
  30. singgaH dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  33. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  34. Singgah blogwalking..
    semoga berjaya

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  35. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  36. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  38. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  39. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  40. Hai Lea, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete