OAT Choco


Assalamu'alaikum wbt

Tengah rajin sikit ye hari ni.. Jangan nk buat muka terkejut ek melihat kerajinan ku ini.. Ahakz.. Bukan pe, aku cuma nak buat survey pasai makanan ni.. Pelik aku.. Cam jadik fenomena lak..

OAT Choco

Curik kat google ye.. jgn mare..

Hah ini la 'sesuatu' tu... Best KEH?? Takat ni aku belom agik membeli + mencuba snack ni... Ketinggalan betul la aku ni kan.. Sambil buat muka jakun ni tau... Sebab ape aku buat tataw jek pasal bende ni pada awalnye, sebabnye aku memang bukan penggemar oat... hhehehe.. Tapi bila dah heboh bercakap sal oat choco ni, nak jugak rasa.. Mane la tau sedap ke kan bila berada lam mulut aku ni.. hikhik.. 

Ritu ada gak jalan-jalan dekat Car Booth kat depan UTC.. Ada gak tengok orang dok jual bende ni.. Aku dengan selamba badak masa tu berkata-kata lam ati.. "Dari mana datang lak snack ni.. cam pelik aje aku tengok.." hikhik.. Kejam tak?? Tengok!! sekarang aku lak mencarik.. Nantilah kalau rajin-rajin kaki ni, aku pergi la menapak lak kat depan UTC tu... Malam buta lak tu Car Booth tu bermula.. Hadoiii..

tq en. google ks pinjam pic ni

Hah.. ni isi dalam dia.. Dah cam kekacang je kat luau tu kan sekali tengok.. Aduiii, bila boleh rasa ni... 
Sabau jelah.. hohoho ~!!




7 comments

  1. tataw sedap ke x.. x cuba agik.. sob sob sob..

    ReplyDelete
  2. Bagi PC sedap..mungkin kena dengan selera..bak pepatah..lain orang kain citarasanya..hehe..

    ReplyDelete
  3. fara pon blom pnh cube lg... xtaw cri kt mne... hehe

    ReplyDelete
  4. PC : yeke.. haa ni kuat agik nk cuba ni.. hehehe

    Fara : Haip.. habis pantang dah keh? ekeke.. nnti lea jumpa, lea beli utk fara 1 ek.. insyaallah.. ekekeke

    ReplyDelete
  5. kt sni adik slalu dpt kak..org dok rajin bg..tp bg adik,adik x leh mkn sgt..sbb ader yg perisa manis..

    klau tak manis ader jenis lain..huhu

    ReplyDelete
  6. Assalam..

    akk ada jual klu bermnat..nak jual pun buleh sbb akk nk lelong smua stock yg ada...mcm2 ada..oat choco..cv mallow..fate & date..
    sanwa..murah2..col or wassap ye

    016 3870 816- k.dahlia u5 subang airport

    ReplyDelete