Masalah Sebenar..


Assalamualaikum

Hai uols... hehehe rindu banget ni mau update buku-buku yang belum di update... Banyak tu.. Tapi tak boleh  nk update lagik sebab ada masalah sikit.. Intenet sangat-sangat lah teruk.. Kuasa mentransfer gambar-gambar tidak dapat dilakukan buat masa ni.. Bukan saje buku-buku nak update.. Adiah yang dapat dari penyertaan GA pown tak dapat lagik nak update.. Mane lagik dapat adiah dari member a.k.a rakan niaga agik... Entah bila la baru boley hapdet kan...

Sekarang ni pown aku pelik sebabnya aku tak boleh nak follow blog orang lain.. Tataw ape masalah.. Masalah dari aku ke? Masalah dari sistem blog ni ke? atau... Masalah intenet? haisss tak boleh nak tambah kenalan dah ni.. Sape-sape yang follow Lea tu, thankz naaa... Nanti dah ok, Lea follow back ye.. hikhik..

Bila semua ni akan ok??? hurmmm.. Jawapan nye....
.
.
.
ENTAH LA LABU......

3 comments

  1. akk pun takleh follow blog lain... tatau nak guna cara apa

    ReplyDelete
  2. uiss.. igt lea sorang je jd camni... hurmm sistem blog ni kowt prob...

    ReplyDelete