GA Mac 2014 by Emas Putih


Assalamualaikum..

Selamat pagi uolss.. Pagi-pagi lagik dah mood nak join GA seorang teman ni.. GA ni dianjurkan oleh Blogger Emas Putih.. Teruja jugak nak join sebab adiah yang ditawarkan agak banyak jugak.. hehehe.. Jom kite join sesama... 


Sila tekan banner di atas jika nak join.




Tu dia penganjur untuk GA ni... Meriah betolkan..  Jom la join reramai.. 

Mula : 07 MAC 2014
Tamat : 21 MAC 2014

8 comments

  1. Good luck :)
    http://cinta25hb.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  3. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  4. Good Luck! Jemput join Ga dari saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. assalam
    datang singgah dari GA yang sama :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/03/GAMac2014byEmasPutih.html

    pssst ada monopod murah kat sini :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/03/monopod-murah-murah.html

    ReplyDelete
  6. Salam. Datang dari GA yang sama.

    Jemput singgah blog saya ;)

    http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... boleh la nanti join segmen yg ayu buat...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html

    ReplyDelete