SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE


Assalamualaikum..

Giveaway lagiiiiiiiiiiii... Jom ramai-ramai join...

Klik Banner Untuk Menjuinkan Diri

Tengok tajuk GA ni pown comel-comel je kan.. Mesti hadiah yang disediakan comel-comel jugak.. Sekarang ni banyak sungguh kedai online.. Cam cendawan tumbuh dimusim hujan ke bak kata orang-orang dolu.. hikhik..

Aku ni memang salah seorang penyopping online yang tegar ( ok tak ayat aku - penyopping.. Hahaha ).. Aku suke sangat beli online ni.. Mudah.. Sampai di depan pintu.. Tak payah nak letih-letih kaki pusing-pusing shopping complex kan.. Sekadar letih jari jemari je klu online ni.. Biasa la kalau dah beli online mesti carik barang yang murah-murah sebab terlalu banyak saingan.. So, sebagai pembeli kite boleh la pilih yang mane berkenan dan banding-bandingkan harga.. Semestinya la kite pilih yang murah kan... hehehe

Eh panjang lak aku membebel.. Jom la juin dengan aku.. Best gak GA ni.. 
Jom Fiza & Pink Ummi  join skali..

Tarikh Tamat GA : 02 MAC 2014
Keputusan GA : 06 MAC 2014


36

2 comments