Handphone Giveaway by Syuhada1981.com


Assalamualaikum..

Tadi jenjalan kat blog kawan-kawan.. Terjumpa lak Giveaway ni :: Handphone Giveaway by Syuhada1981.com ::.. Hadiah yang ditawarkan agak menarik dan unik... Handphone uolss... Handphone ni cute gile.. Comel.. Nak juin jugak la.. Mane la tahu ada rezeki aku dapat handphone yang kiut tu.. hahaha... Tak cuba tataw kan... 


:: Boley la klik banner ni untuk menjuin ye ::


Giveaway ni dah lama bermula tau.. Aku je terlambat tahu.. Giveaway ni start 01 Januari 2014 dan berakhir 31 Januari 2014.. Kat bawah ni adalah senarai adiah yang ditawarkan... ~


Top Referral

Louis Vuitton @ Gucci Handphone
( bernilai RM450.00 setiap satu ) + RM 50.00 x 4 Pemenang







Random

Solat Perfume 
( RM 50.00 setiap satu ) x 6 pemenang




Hah.. menarik tak... Jom la juin korang-korang semua.. Masih ada masa tu... Syarat-syarat dia pown sempoi aje...

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)


Selamat mencuba..

Gut Luck korang....~!!


11 comments

  1. Replies
    1. Hahaha.. tq2... gut luck + chayok! chayok! utk awk jugak.. :)

      Delete
  2. salam perkenalan Lea.
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak buat Ada...
      Tq Ada... :)

      Delete
  3. Singgah melawat dr GA Yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sbb sudi singgah sini... :) dah follow awk juge.. :)

      Delete
  4. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-2014-by-shad.html

    ReplyDelete