GIVEAWAY CNY by DEDEQ


Assalamualaikum..

Selamat petang uolss... Ce tengok tajuk.. Hahaha.. Giveaway lagik ok... Rase seronok pulak juin GA ni... Walaupun tak pernah menang ye.. Tak menang pun sekurang-kurangnye dapat tambahkan kenalan... Giveaway ni aku perasan kat rakan blog aku ni .--->> Arina Camaro ...Thank Arina.... Bila dah terlebih seronok juin GA ni, ape lagik.. terus aje la juin GIVEAWAY CNY by DEDEQ....

Jangan malu-malu ye klik banner ni untuk juin

Segala syarat-syarat dah aku settlekan.. So, dengan rasminya aku, Lea Azleeya menjuin Giveaway ini.. wah gitu... 

Eh sebelum tu nak cite dulu berkenaan adiah untuk giveaway ni.. Supaya korang sume teruja nak juin jugak.. hehehe... adiah-adiahnya adalah...

HADIAH

1. Baju / Dress untuk top komenter x 1
2. Shawl x 1
3. Keychain x 10
4. Tudung Bawal x 2
5. Topup 3 x ( Digi, Maxis, Celcom )

Haaaaa best tak?? Kalau dah rasa best ape lagik ditunggu.. jom la juinnn... Sempat lagik tu nak juin..

Ok lah..
Good Luck korang semua..
Smilee.. Peace.... ~!!



6 comments

  1. tq fiza... hehehe... fiza juin gak kan.. gut luck juge.. :)

    ReplyDelete
  2. hi. =)
    Bw from http://justmeandeu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam... mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2014/01/giveaway-cny-by-dedeq.html

    ReplyDelete