Giveaway Birthday Azhafizah


Assalamualaikum..

Haaa tengok satu lagik entry aku pepagi isnin ni.. Rajin gilekan.. Mane taknye.. Tengah dok blogwalking, terus terpegun  kat blog sorang sahabat ni... Dia nak kasi adiah sempena besday dia nanti bulan dopan katenye... eh rasa berminat pulak nak menjuin... Ape lagik tercipta la entry yang tak seberapa ni... Ok, kalau korang berminat nak juin boleh la klik kat banner bawah ni... Tak rugi tau juin.. Setiap penyertaan dapat adiah... 
Jom ramai-ramai juin GA Azhafizah a.k.a Sihatimerahjambu ..
.
.
.
.


.
.
.

Seingat aku kan.. baru 2 kali aku juin GA yang sebegini... Termasuk yang kali ni lah... Tapi yang ni best sikit sebab setiap penyertaan dapat adiah... hurmm... bestkan... Bila fikir balik, sepatutnya bedeygurl la yang sepatutnya dapat adiah.. Tapi kali ni terbalik dan pelik sikit.. bedeygurl yang nak kasi adiah buat kite... hikhik.... Ape-ape pown aku doakan moga beliau diberkati dan dilimpahkan rezeki yang halal.. amin..

Fizaaaaaaa... Lea juinnn...~!!





16 comments

  1. Assalamualaikum dan selamat berkenalan. Saya dah follow awak.

    macam menarik giveaway ni, ingat nak join juga la.

    From,

    Nasz
    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam dan selamat berkenalan juga... Terima kasih sebab sudi follow sy... Alhamdulillah sy pun dah follow blog awk... Sila la juin GA tu... menarik tau... Gut luck.. :)

      Delete
  2. assalam.. salam perkenalan..

    dr segmen yg sama.. gudluck ye..
    iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    jemput2 la singgah blog sy..

    ^_^

    ReplyDelete
  3. dr ga y same...good luck ye...

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  6. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  8. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  10. salam...
    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  11. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete