1st Anniversary Giveaway by Janahazana.blogspot.com.


Assalamualaikum...

Sejak 2 menjak ni rajin betul aku p jelajah blog2 orang... Sampaikan bermacam-macam GA yang aku jumpa.. Pagi ni sekali lagi aku berkenan nak juin Giveaway setelah aku sekali lagi terlambat sedar akan giveaway ni... GA ni pun aku terperasan kat blog seorang sahabat aku ni... Giveaway ni juga menarik minat aku... Nak tahu Giveaway nya tak.. Jom ikut aku....
.
.
1st Anniversary Giveaway by Janahazana.blogspot.com.

** Sila klik banner di atas ye kalau korang berkenan nak juin jugak.. he3x..


Ok.. meh aku cite sikit berkenaan giveaway ni.. Giveaway ni sebenarnya diadakan sempena ulang tahun pertama bagi BLOG JANA HAZANA ni.... Giveaway ni telah berlangsung pada 15 Januari 2014 yang lalu dan akan tamat pada 31 Januari 2014 sehingga jam 12 tengah malam.. Keputusannya akan diumumkan pada 03 Februari 2014 dan pemenang akan dipilih berdasarkan random.org... 

Wah detail tak aku kasi tau sal GA ni... Tak detail agik kan.. mesti korang nak tau jugak adiah yang disediakan untuk pemenang-pemenang kan.. Meh aku story sikit sal adiahnya... Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah... jeng jeng jeng...

5 peserta bertuah akan memenangi hadiah
 bernilai RM450
+
Buku mini
+
Tasbih digital

Haaaa best tak... So jom la juin.. Belum terlambat lagi tu... Syarat-syaratnya pun mudah dan simple aje...

Syarat-syarat penyertaan

1. Buat entri bertajuk 1st Anniversary Giveaway by Janahazana.blogspot.com.
2. Copy banner diatas kedalam entri tersebut dan linkkan semula ke entri ini

3. Follow blog janahazana.blogspot.com (@ klik di side bar)

4. Follow google Jana Hazana (@ klik di side bar)

4. Like fanpage Inspirasi Sihat Semulajadi (@ klik di side bar)


Mudahkan??? So jom serbu blog Janahazana.blogspot.com


Selamat mencuba & Good Luck Uolll......~!!
Smile....

4 comments

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog :)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/1st-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam arina... terima kasih sudi follow... sy follow kembali... ;)

      Delete