Tudung kanak-kanak

KPSL oh KPSL

Alhamdulillah...

Syukur sbb semua dah selesai... arini dh last pape utk KPSL N27... sakit sampai kepala aku dok jawab exam 3 hari berturut2... utk harini paling stress sbb jwb s0klan Undang-Undang... huiii... leh gugur rambut.. hik3x.. pape p0wn semua da selesai... keputusannye kite tunggu la nnti.. sama ada lulus atau tak kan...

Hari pertama exam berkenaan Perintah Am, Arahan Perbendaharaan & Tatacara Pengurusan Stor... huii... boley la jawab tp x cukup masa... sedey bet0l... tulisan aku x yah cakap la.. cam cam cakar serigala dah... ha3x.. Hari kedua lak Bahagian B - Perintah Am, Arahan Keselamatan & PKPA. hurmm boley gak la jawab nye.. masih x cukup masa.. Ha3x.. kene kasi aku 1 hari k0wt baru cukup masa nk menjawab.. Ekekeke... x beragak kan nk masa lebih.. hik3x... Hari ni iaitu hari ketiga.. Bahagian C - Perlembagaan Persekutuan, Akta & Peraturan Pencen & Akta KWSP... perghhhh.. paling teruk tekanan di kepala aku ni rasa... berdenyut2... dok jwb soklan2 undang2... pening kepala tgk ayat2 dalam undang2... camne la peguam2.. hakim2 dan seangkatan dgnnya dok menjawat jawatan d0rg.. mesti kene mengadap semua tu... mmg kene tabik spring kat dorang ni... aku jawab soklan rini dah cam happe... tunggang langgang sekali... ayat undang2 terlalu 'puitis' hik3x... sehinggakan sukar masuk lam otak aku untuk ditafsikan... wah ayat... ni penangan darik undang2 tersebut la ni... ha3x... 

Pape p0wn semua dah settle.. so rini leh relax2kan otak sambil layan lagu Dayang Nurfaizah... tahun depan kite amek agik exam... hik3x... kepada yang amek KPSL sekali rembat aje mmg aku tabik toing toing la kat korg.. korg mmg hebbat... 

jom kite relaxkan otak... kasi dengar lagu ni.... 


aik.. sekali lagu sedey laa.. ha300x... aku suke ngat lagu ni.. x kesah la lagu sedih ke hape.. janji aku enjoy dengar lagu ni kan... nk sambung tgk cite Dahlia... 

bubey...~!!

Eh... Aku Ada Blog?

Assalamualaikum...

Wah.. tetiba aje aku ada blog sendirik.. cam ta caye pown ada... pape p0wn terima kasih banyak2 yang tak terhingga kepada alyia's bubbles kerana bertungkus lumus menyiapkan blog aku ini... HAhahhaa ayat tam0 kalah tu 'bertungkus lumus' bagai... Ekekeke.. TQ gak kepada beliau sbb dalam sibuk2 boleh gak siapkan blog ni... thankz alyia's bubbles ... muahhhh muahhh... so kepada sesape yang nk buat blog atau nk kiutkan blog leh la mintak khidmat beliau... wah.. siap promote tu... nk mintak komisyen la camneh... ha3x...

wukih la... x leh lelama... nk p exam lak.. aku ngah menggelabah badak nk jawab exam KPSL kang ni... Doakan aku ye... semalam dah pancit dh sket... x cukup masa menjawab... kononnye nk jwb pjg2 leb0o0o... HE3x.... 0k... nextime apdet agik... bubeyyy....~!!


First Post


Sweety Cupcake Cherry Pie.
Hi!