BINGO


Assalamualaikum...

Hey... Lama kan tak bersua... Kesibukan diri membataskan dari menaip kat blog ni.. wah gitu skali bz nye mengalahkan orang kene bencana banjir aje.. Uis sebut sal banjir kan.. Takziah kepada mangsa banjir.. Kuantan sangat teruk banjir.. Ritu aku p melawat kawan-kawan yang terkena banjir.. Sedih sangat rasanya... Tak terkata dugaan yang dorang terima.. 

Eh.. Salah topik lak kan... Tapi tak pe la.. Tu sebagai selingan aje... Aku nak cerita sal satu game ni.. Dulu waktu kecik-kecik aku selalu main game ni ngan abang aku... Tapi memang susah nak kalah kan dia.. Game ni pakai nombor aje.. Alah korang pown mesti penah main gak kan... Sebab game ni femes gak pe.. 
Meh aku tunjuk contoh game ni.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BINGO
.
.
.
.
.

Hah.. Penah tengok tak game ni... Syok wo0o0oo game ni.. Boleh monchong kalau kalah.. HAhaha.. 
Game ni pown ada kenangan tau... Time dah besar-besar ni penah la main gak ngan someone ni dulu.. Dok lepak malam-malam tepi sungai kat Taman Asplanate tu, amek kertas dan pen terus lawan men game ni.. Bestnye waktu tu... Tapi sume dah berlalu.. Tu semua sebagai kenangan aje.... hikhik..

So kepada sesiapa yang tak pernah try main game ni boleh la cuba... Best sangat.. Enjoy je..

Wokeh la.. Selamat mencuba...









3 comments

  1. dah lama gila tak main game nie. haha zaman budak2 memang suka dengan game nie ^_^

    ReplyDelete