TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


Assalamualaikum..

Wah.. Wah.. nak juin jugak la giveway ni.. tak pernah juin contest yang sebegini.. nk try juin juge.. hehehe...
Dengan ini.. dimaklumkan bahawa Lea Azleeya men-join (hahaha) giveway by ! Hazwan Hairy !!


Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


3 comments

  1. Assalamualaikum dan salam perkenalan..
    Dari segmen yang sama...semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. salam perkenalan juga... terima kasih..
      gut luck juga utk awk nora.. :)

      Delete
  2. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

    boleh Bogwalking mereka yg join..
    http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

    ReplyDelete